пʼятницю

Екологія Дніпра

 2020-2021 навчальний рік став для учасників німецько-українського проєкту "Молодь дебатує" роком дослідження теми "Екологія Дніпра". 

Учні 11 та 9 класу взяли участь в онлайн конференції та зустрічах, провели дослідження якості води у Дніпрі в районі міста Каховки, побували на екскурсії в УГКМК, а також опрацювали зібрані матеріали з теми "Каховська ГЕС-2: чи вартий проєкт реалізації?"


💦18.10 - онлайн-конференція "Будівництво другої черги Каховської ГЕС - загроза екології Дніпра" (слухачі - Фальковський Дем'ян, Калапач Ілона, Мартюшев Арсеній, Хавхун Даша, Захарченко Антон та Євчук Аня)


💦27.11 - онлайн-зустріч з Юлією Бережною про конкурс Всеукраїнський юнацький водний приз, який проводиться в Україні як національний етап міжнародного конкурсу Стокгольмський юнацький водний приз (учасники - Хавхун Даша, Фальковський Дем'ян, Калапач Ілона)



💦26.11 - онлайн-зустріч з представником
Міністерство екології та природних ресурсів України
Олександром Бонем. Участь взяли Мартюшев Арсеній, Костенко Даша, Калапач Ілона, Хавхун Даша і Захарченко Антон.


💦6.11 - онлайн-зустріч з Артемом Павліченко - професором, завідувачем кафедри екології та технологій захисту навколишнього середовища Національного технічного університету Мартюшев Арсеній, Хавхун Даша, Захарченко Антон та Лазарев Кирило


💦5.11 - онлайн-зустріч з Михайлом Яцюком - заступником директора Горстка Аристарх, Солодовніков Артур, Горстка Ангеліна та Дяченко Артем.


💦29.10 - онлайн-зустріч з керівником
Державне агентство водних ресурсів України
Валентином Шліхтою. Учасники - Бурзієв Расул, Кривонос Настя, Трофимчук Мирося, Головко Ліза і Москаленко Михайло.


💦28.10 - онлайн-зустріч з представницями «Водної ініціативи + EUWI» Оксаною Коноваленко та Оленою Марушевською. Учасники - Фальковський Дем'ян, Сердобольська Діана, Євчук Аня і Калапач Ілона.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Воєнний екоцид Херсонщини

  В межах німецько-українського проєкту "Молодь дебатує", який реалізується в Україні з 2016 року за підтримки Міністерства закорд...