суботу

День Науки 2018

5 грудня 2017 року. Наша Академія Наук (НАН) проводить ІІ День Науки.
Для учнів 7-10 класів інтелектуально-захопливу атмосферу створювали представники 6-11 класів. Цього разу межі відкритого простору були розширені доповідями в таких галузях: 
"Мистецтво" 
Круковська Дана зачарувала всіх темою "Музична скринька – предмет естетичної насолоди" і твором Баха з неї;
"Українська філологія" 
Назвичайно патріотичними, актуальними за темою і глибокими за змістом були виступи Набієва Заура з темою "Державні символи України", дипломанток всеукраїнського форуму "Ольжичеві читання - 2017" Аркуші Владислави з темою "Говори українською!" й Савенко Анастасії з темою "Монолог сучасного українця".
"Видатні постаті сучасності"
Мотивуючі розповіді Ячменьова Іллі про Стівена Гокінга та Слоти Маргарити про Ілона Маска не залишили байдужими жодного з присутніх.
Галузь «Природничі науки» дуже цікаво і сміливо представили Лозович Настя з темою «GJ1214b – незвичайна екзопланета», Уланова Тетяна з темою «Темна матерія: загадки Всесвіту», Бурзієв Расул з темою «Пташиний світ Херсонщини», Калапач Ілона з темою «Алхімія: наука чи вигадки?». Завершились виступи емоційною і красивою темою "Золота пряність світу – шафран" від Демченко Богдани.
На Дні Науки учням було презентовано блог і рекламу відкритого виховного простору НАН! Настрій заходу був відзначений, в першу чергу, тим, що всі доповідачі обирали теми і готувались до виступів самостійно! Ось яких маємо інтелектуалів! Пишаємось!















Немає коментарів:

Дописати коментар

Воєнний екоцид Херсонщини

  В межах німецько-українського проєкту "Молодь дебатує", який реалізується в Україні з 2016 року за підтримки Міністерства закорд...